PO COVIDOVÉ PAUZE PŘÍMO NA SPORTOVNÍ KURZ

Naše třídy 4.A a 8.C byly prvním (a snad i posledním) ročníkem, který přišel o vícedenní pobyt v Itálii a málem i sportovní kurz. Snažili jsme se to brát sportovně a s humorem nadhazovat, že možná podobným způsobem dáme vale i strašákovi jménem Maturita.

Ale přeci jen se naším skvělým pedagogům povedlo zařídit pobyt ve středisku RS DRAK Křižanov na Vysočině, kam jsme vyrazili již o prázdninách 30.srpna a vrátili se v pátek 3. září 2021.

Spolu se skupinou instruktorů, třídními učiteli (panem Doubkem a panem Kaprálkem), tělocvikáři (paní učitelkou Řehákovou a panem učitelem Babickým) jsme si užili parádní týden nabitý nespočtem známějších i těch méně obvyklých aktivit. Houpali se na provazech v lanovém parku, testovali nepromokavost našich bot při nordic walkingu, připadali si extrémně drsně se zbraněmi na airsoft, z paintballu si při honbě za vlajkami odnesli pár slušných modřin, naučili se společnému rytmu při pádlování na raftech, bumper ball slavně přejmenovali na „kozonožky“ a mnohem více.

sportovní kurz Ve středu nás čekal celodenní přechod Pálavských vrchů a toulky Mikulovem. Poslední večer pak proběhl v duchu posezení u ohně a než jsme se nadáli, tleskali jsme proslovu našich učitelů při cestě nazpátek.

Jsme velice rádi, že je možné o něčem takovém vůbec psát a ještě jednou chceme poděkovat za nezapomenutelný zážitek, který je naším posledním společným vícedenním únikem od učení a starostí, které v tomto maturitním roce přijdou.

                                                                                     Za 4.A Andrea Hanžlová, Gymnázium Vlašim

Prohlášení o přístupnosti